Bloggutmaning: dag 3

Bloggutmaningen hittar du här<<.
  • Vilken karaktär i Star Stable är mest lik dig och din personlighet?
Avalon är en kunnig druid som är vet mycket om vad som händer på Jorvik och som ofta hjälper till med att besvara frågor. Han är mycket hjälpsam och annars en lugn person som verkar föredra att vara i sin örtträdgård då han är mycket intresserad av örter.
 
Avalon
 
Jag kan känna igen mig i Avalon för att han är lugn och föredrar att vara ensam, men också för att han ständigt måste svara på frågor som han inte alltid har svar på. Av någon anledning är det alltid mig som mina vänner frågor om saker och ting: Vilket klassrum ska vi vara i? När börjar vi? Ska vi ha med oss böckerna eller räcker det med anteckningsblock?
 
Även om jag brukar ha koll på tider och klassrum, har jag långt ifrån koll på mina saker, vilket får mig att tänka på när Avalon fick rota genom sina fickor efter portalnyckeln till Dinodalen och det tog en halv evighet innan han hittade den bland allt sitt skräp.Vingårdens hinderbana

Barry
 
Jag blev jätteglad över hinderbanan för Öppet Hus på Jorvikstallet förra veckan och hade nästan velat skriva ett blogginlägg om banan för att det är just såna tävlingar som Jorvik saknar.
Familjen Jarlasson på Paddockön erbjuder en bana, i övrigt är ridhuset nästan enda stället att träna banhoppning. Jag tycker att ridhuset och de hinder som står där behöver en uppdatering, för det är verkligen inte fint på bild att rida för nära ridhusväggen i nuläget. Ridhuset är som taget från de tidigaste spelen.
 
Jag är iaf jätteglad över veckans hinderbana och har tagit jättemånga fina bilder från olika vinklar och över olika hinder. Barry gör sig jättebra på bild och det är så mycket trevligare med bilder från en paddock utomhus, än det dåligt upplysta ridhuset.
Nu har vi lite olika hinder också, inte bara rättuppstående i olika höjder. Synd bara att banan byts ut mot något annat nästa vecka, men jag är nyfiken på vad det blir för tävling då och för vilken hästras. Tävlingar varje vecka ger lite nytt till spelet och det behövs mellan onsdagsuppdateringarna.
Så känner iaf jag :)Nu är klockan sju

Klocktornet i Silvergladebyn i bakgrunden
 
Det verkar som att tidiga morgnar i spelet kommer bli vanligare nu när jag börjat skolan igen, men det gör mig inte så mycket, ljuset i spelet på morgonen är så vackert. Har ridit runt i Silvergladebyn och omkringliggande områden en liten stund nu. Njutit av lugnet och tystnaden, och tänkt tillbaka på mina första år i spelet.
Har inte sett till en själ sedan jag loggade in, det är nästan som att spela Höstryttaren eller något av de andra spelen. Jag ska sätta igång och spela dem när jag kommer hem idag.
 
Första veckan i skolan har gått väldigt långsamt, men nu är det plötsligt fredag och det känns jättekonstigt.
Hoppas ni får sova länge imorgon, det ska jag försöka göra.Höstväder

Köldtåliga hästar för kyligare höstväder
 
Bloggar tidigt på morgonen idag, för att jag kommer inte hinna med det när jag kommer hem. Jag är så väldigt trött på morgonen och det är nästan omöjligt att hålla sig vaken på bussen påväg till skolan. Förhoppningsvis så vänjer jag mig vid att gå upp tidigt snart, för aldrig att jag klarar av ett skolår av det här.
 
Idag är det iaf onsdag, onsdagsuppdatering, och om några dagar är det helg. Jätteskönt att slippa gå till skolan så tidigt - det är så kallt på morgonen, det känns typ som att hösten är här nu.
Det är inte frost på morgonen eller så, men skogen luktar höst på något vis.
 
Jag ska hålla koll på onsdagsuppdateringen under dagen, jag är lite nyfiken på om vi får nya färger till hannoveranaren :)
Ha det så bra!Äntligen är han min

Nightborn, också kallad Barry
 
Jag har äntligen köpt en av de nyanlända hannoveranarna, och som jag har längtat! När de först dök upp, föll jag för den svarta hannoveranaren med den breda, vita bläsen på en gång, men det var inte säkert att det skulle bli honom tillslut.
Han heter Nightborn, passande nog, men jag kommer att kalla honom för Barry till vardags. Det är inte lika dramatiskt, tycker jag. Jag hade till en början velat döpa honom till Blackberry, men det verkade inte som att det var möjligt, så det blev något helt annat i slutändan. Brukar inte bestämma mig för ett namn innan jag köper hästen, utan jag står gärna där i en halvtimme och funderar ;)
 
Jag har planer på att skriva ett inlägg med alla mina hästar någon gång, och förmodligen också ge hästarna egna presentationer, men det får vänta. Just nu händer det mycket både i spelet och på bloggen, och jag har fullt upp med skolan och... livet i allmänhet, från och med imorgon.
Förhoppningsvis dyker det upp lite inlägg under veckan ändå :)
 
Har ni köpt någon hannoveranare eller väntar ni på att det släpps fler färger?
Vilka färger hoppas ni på?