Angående nya hästraser i spelet

På senaste tiden har det varit mycket diskussion kring nysläppta och uppdaterade hästar till spelet, mycket på grund av att de inte uppfyller de krav som spelare ställer på deras animationer.
Diskussionerna handlar främst om att Star Stable återanvänder äldre hästmodellers animationer till nyare hästar, och att dessa nya hästar därför saknar personlighet och karaktär. Hästar som släppts till spelet på senaste tiden, har varit väldigt lika hästraser som redan finns i spelet, så som det engelska fullblodet.
 
Mitt engelska fullblod, Dagge.
 
När Star Stable släppte en teaser för den nya hästrasen hannoveranare, var kommentarerna fulla av ilska och besvikelse över att de nya hästrasen fått samma animationer som det engelska fullblodet,
och ärligt talat, så tycker jag att dessa bråk och diskussioner börjar bli lite tröttsamma, även om jag självklart inser att alla har rätt till att uttrycka missnöje och vad de vill om hur de tänker kring sånt som Star Stable släpper till spelet.
Det är viktigt att vi tycker till, så att Star Stable kan arbeta mot att förbättra spelet till att det blir så bra som möjligt. Kritik och åsikter är bra för utvecklingen av spelet - så länge det är konstruktiv kritik. Hur ska Star Stable annars kunna göra förbättringar och utveckla spelet i rätt riktning?
När det gäller hannoveranaren, har klagomålen om att återigen se det engelska fullblodets gångarter bli överförda till en ny hästras, varit så många att det dränkt allt annat. Jag förstår att många är besvikna. Jag har också varit besviken på de hästar som Star Stable har släppt på senaste tiden,
men jag tycker att det är orättvist mot Star Stable att klaga över att de återanvänder animationer, när hästar i verkligheten överlag har likadana gångarter. Verkliga hästar förlorar inte personlighet och karaktär för att de skrittar och travar likadant som andra hästar gör. 
Det fungerar inte så.
Vad gäller hannoveranaren, så är det en jättesnygg och sportig häst med sitt eget utseende. Hannoveranaren skiljer sig markant från det engelska fullblodet, även om det finns likheter - som med alla tävlingshästar av den här sportigare typen. Det är inte bara animationerna som ger hästarna karaktär, utan även kroppsform, färgteckning och ansiktsuttryck, och jag tycker att Star Stable har gjort bra ifrån sig på de punkterna.
De gör vad de kan. Nydligen förlorade de en animatör, vilket sätter sina spår på de hästar som släpps till spelet. Vi har sett många lite väl böjliga och långa ben, elastiska leder och på senaste tiden även ben som inte sträcker ut ordentligt i traven.
Hannoveranaren går jättefint i jämförelse med de två senaste hästraserna, så jag anser att vi äntligen verkar vara på väg i rätt riktning. För ett litet tag sedan åtgärdades också halsen på de uppdaterade starthästarna och förmodligen ändras också benen någon gång, så att de sträcker ut lika fint som på hannoveranaren.
 
Jag vill uppmana till att ge dem lite tid.

Det är väl ungefär vad jag har att säga, och min åsikt om det hela.
Hur känner ni inför hannoveranaren och kommande hästraser?

Viktoria Shadowhunter

Jag är bara glad att de för in nya hästar oavsett form, animationer och färg. Visst vart Araberna en liten besvikelse, men det finns så många andra fina hästar som man rida på istället.
Har verkligen goda förhoppningar på hannoveranaren. Även om de har liknande animationer som fullbloden. Men vad gör det? Hannon är egen i utseende och form, det gör dem unika, det är inte animationerna. För vilken häst som helst kan gå i fin form om man arbetar rätt med dem, det är bara färg och kroppsbyggnad som gör dem till just de är(självklart deras lynne och personlighet också).
En sak är i alla fall självklar. Alla tre hannosarna som kom idag kommer få flytta in i mitt stall inom en snar framtid. De är så vackra.😊💗

Mvh Shadowhunter 💗

PS. Älskar din blogg 😃

Svar: Jag håller helt med dig, bra sagt! Araberna var, som du säger, lite av en besvikelse, men överlag tycker jag att Star Stable gör ett bra jobb med de hästar som de släpper till spelet. De flesta hästar har väldigt lika gångarter om man tränar upp dem till att gå i fin form, vilket ju såklart både hannoveranaren och det engelska fullblodet gör. Det vore underligt om de var jätteolika i sina gångarter, tycker jag. Hannoveranaren är jättefin i min mening! Tack så mycket förresten, jag älskar att gå in och kika på din blogg själv haha <3
Delfina

Sigrid Winterdotter - winterdotters.blogg.se

Alltså, alla hästar irl rör sig ju typ på samma sätt...

Svar: Håller med!
Delfina

Rebecca och Daisy

Har inga problem med liknande gångarter, men kan förstå att det är lite tråkigt då hästras efter hästras har samma animationer. Till exempel så var jag rätt besviken på den nya araben då den har precis samma animationer som mustangen och jag tycker inte alls att de passar in för rasen. Araben borde vara elegant och smidig, men jag får inte precis det intrycket då min häst lägger ner huvudet per ca 30 sekunder för att beta.

Svar: Jag var också besviken på araben och på de punkterna håller jag med dig, oh ja - men för övrigt tycker jag att det är ok om hästraser som är lika även i verkligheten, är lika i spelet också. Det vore ju underligt om de inte var det, haha.
Delfina

Cecilia Gladefield

Bra skrivet! :D Håller med.
Personligen är jag inte så förtjust i fullblodens huvudsläng animation och var lite ledsen över att hannosarna hade den med. Men jag tycker fortfarande att de är jättefina och har sin unika charm. De har väldigt söta ansikten :3 Får vänja mig vid huvudslänget xD För om det kommer en söt brun eller apelkastad skimmel hanno blir jag helt såld ;))

Svar: Är inte heller ett fan av den animationen :) Det ser så otrevligt ut och är rätt så störigt också. Hoppas det kommer hästar i de färgerna snart!
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo