Äntligen är han min

Nightborn, också kallad Barry
 
Jag har äntligen köpt en av de nyanlända hannoveranarna, och som jag har längtat! När de först dök upp, föll jag för den svarta hannoveranaren med den breda, vita bläsen på en gång, men det var inte säkert att det skulle bli honom tillslut.
Han heter Nightborn, passande nog, men jag kommer att kalla honom för Barry till vardags. Det är inte lika dramatiskt, tycker jag. Jag hade till en början velat döpa honom till Blackberry, men det verkade inte som att det var möjligt, så det blev något helt annat i slutändan. Brukar inte bestämma mig för ett namn innan jag köper hästen, utan jag står gärna där i en halvtimme och funderar ;)
 
Jag har planer på att skriva ett inlägg med alla mina hästar någon gång, och förmodligen också ge hästarna egna presentationer, men det får vänta. Just nu händer det mycket både i spelet och på bloggen, och jag har fullt upp med skolan och... livet i allmänhet, från och med imorgon.
Förhoppningsvis dyker det upp lite inlägg under veckan ändå :)
 
Har ni köpt någon hannoveranare eller väntar ni på att det släpps fler färger?
Vilka färger hoppas ni på?

Alva Lionrock

Jag har inte köpt någon än, men funderar på den svarta. Fin bild förresten!

Svar: Tack! :)
Delfina

Rebecca och Daisy

Jätte snygg bild Delfina! ^^ Själv så väntar jag (Rebecca) nog på fler färger men jag måste erkänna att jag nog funderat på den svarta en hel del ;)

Svar: Tack! Jag förstår varför du väntar, det vore ju synd att inte ha råd med en häst som man kanske hellre skulle haft xD men men.
Delfina

Sigrid "Sam" Winterdotter

Nä, hannosarna är inga Samhästar, haha!

Svar: Tur att det finns så många andra hästraser i spelet då :)
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo