Äventyret i Pandoria

Pandoria översteg verkligen mina förväntningar, det var så vackert och annorlunda där. 
Det har varit helt otroligt att få rida genom Pandoria och jag längtar redan tillbaka dit, om inte det vore för att det är så farligt att vara där längre stunder. Det allra vackraste var den gnistrande skogen som vi red genom, den till synes pulserade av pandorisk energi.
 
Jag hade förstås längtat mest efter att få resa till Pandoria, men det jag tyckte var bäst med huvuduppdragen var egentligen själva färden mellan portalerna.
Det där med portaler och hur det fungerar när man reser mellan världar i spelet, är förresten riktigt intressant. Tydligen behövs en portalnyckel för att öppna den här typen av portaler.
 
Nyckelstenen till portalen
 
Stenhuggarens ande, skapare av portalnycklarna
 
Det gömda druidvalvet, där portalnyckeln till Pandoria befann sig
 
På färden mellan världarna
 
Nu är portalnyckeln till Pandoria förstörd och själva portalen i bitar, så frågan är om vi någonsin kommer att kunna resa mellan världarna igen. Jag skulle så gärna vilja resa till Pandoria någon mer gång, även om det kan få förödande följder att vistas där för länge.
Jag undrar hur det går med Anne egentligen, som har varit fången i Pandoria så länge. Anne har krafterna att öppna och stänga portaler till Pandoria, men ändå har hon inte lyckats ta sig därifrån. Jag hoppas att hon inte är alltför försvagad av den pandoriska energin och att det fortfarande går att rädda henne från att gå förlorad i Pandoria.
 
Kommer Anne att kunna öppna portaler till Pandoria i framtiden?
Hur blir det då med vår druidträning?
Jag har så många frågor som jag vill ha svar på.

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo