Bloggutmaning: dag 1

Bloggutmaningen hittar du här.

  • Är du utseendesmässigt lik din karaktär i Star Stable?
Jag har gjort min karaktär med mitt eget utseende i tankarna, men vi är inte så lika egentligen - Delfina har med tiden blivit sin egen person, med sin egen stil.
 
Delfina, min spelkaraktär
 
När jag började spela Star Stable för några år sedan, fanns inte gröna ögon att välja på, så Delfina har grå ögon trots att mina är gröna (eller grå-gröna), men jag går inte och tänker på det särskilt ofta. Senast jag skapade en ny spelkaraktär till min bästa vän fanns det många fler ögonfärger (även gröna) att välja på, men jag vill inte ändra på Delfinas, så de är grå :)
 
Förutom ögonen så har Delfina ljust hår, medan jag är mörkare blond, men det är ingen stor skillnad egentligen, vi har båda långt och blont hår. Hon har inte bytt frisyr en enda gång under alla de år som jag har spelat, utan hon har samma hår som gick att välja när jag skapade henne, även om jag funderat på att byta frisyr flera gånger. 
Förmodligen skulle hon i så fall få behålla sin hårfärg, det skulle inte bli några drastiska förändringar på den fronten. Jag har en känsla av att Delfina egentligen inte bryr sig så mycket om hur hon ser ut, hon är mer upptagen av sina hästar och måste alltid vara beredd ifall hon blir inkallad till möte med Aideens beskyddare.
Även om Delfina med avsikt liknar mig på många punkter, så har vi mer och mer glidit isär och jag tänker på henne som en egen person.
 
Hur tänker ni om era spelkaraktärer på den punkten?
 

Cecilia Gladefield

Intressant, kul att du behållit din startfrisyr :D
För mig så började jag med att göra min karaktär rätt lik mig med långt hår och blåa ögon. Jag är dock mörkblond medan jag valde rött hår på Cec. Samma frisyr som Delfina fast rött ;) Valde den hårfärgen då jag en gång i livet hade det själv och tyckte det var så fint :3 Hade det håret rätt länge och bytte sminket då och då. Bytte frisyr till det halvkorta rosa och det kortkorta blåa vad jag kommer ihåg annars har jag haft mitt pastelllila hår i flera år nu. Skiftat litegrann mellan långa flätan, tofs och de två flätorna men behållit samma färg. Har också haft de rosa glasögona sedan de kom till spelet. Har alltid tyckt det är jättefint med glasögon men aldrig haft det irl så lever ut det i SSO ;) Ibland saknar jag mitt starter utseende men nu har det lila håret och de rosa glasögonen blivit mitt signalement ;) Tur att man har bilder kvar från första tiden som man kan kolla på :3

Svar: De ljuslila pastellfärgade frisyrerna är jättesnygga och jag tycker verkligen att de passar dig och din karaktär. Det är dig jag tänker på när jag ser det x) Kul att läsa hur din spelkaraktärs utseende förändrats, kanske är det dags för Delfina också :)
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo