Där jag skulle vilja bo

Goldspur
 
Om det är någonstans jag skulle vilja bo (om man fick möjligheten att flytta in i en liten stuga någonstans), så är det Goldspurs gård uppe i bergen. Det är en så tilltalande gård och ger lite lantlig medeltidskänsla typ, och det är nära till tävlingsbanor, vacker natur och ridstigar åt alla väderstrecken.
 
Jag har dock länge funderat på att byta hemstall till Firgrove, för sedan det uppdaterades har det blivit jättefint och trevligt där, och jag är ju inte så upptagen av att umgås med andra spelare att det spelar någon roll var jag har mitt hemstall.
På tal om att umgås med andra spelare, så hann jag aldrig logga in i tid för något klubbevent igår haha. Idag ska jag föhoppningsvis hinna med det.
 
Var har ni hemstall?

Renee Eveningknight

För närvarande bor jag på Vingården då jag tycker det är centralt och mysigt. Du kan snabbt springa till cirkusen, gåd och ballongen i Dino. Jag har alltid bott på Vingården sen jag började spela, så jag trivs där.

Under sommaren så bor jag i Frigrove och njuter av den vackra naturen med min sommarhäst. Men i fortsättningen kanske Firfall blir mitt sommarställe... Vem vet vad sso hittar på ^^

Svar: Det låter mysigt, Vingården ligger verkligen nära till allt, och det är väldigt fint där också :) Åhh, jag flyttar nog till Firfall direkt, när det öppnas och om vi någonsin får ett hemstall där.
Delfina

Rebecca och Daisy

Jag (Daisy) bor i Moorland medan Rebecca bor vid Steves. Båda är väldigt centrala med bra trafik att resa vart man vill vilket alltid är ett plus! :D

Svar: Jag bor också i Moorland :D Det finns helt klart fördelar med att bo i det området!
Delfina

Alva Lionrock

Jag har i skrivande stund hemstall i JS, men funderar på att byta. Har sedan jag började 2014 bott på moorlandstallet, i fort pinta och på Steves gård.

Svar: Vad kul, det verkar som att det är många som tänker på att det ska vara nära till olika transportmedel :)
Delfina

Cecilia Gladefield

Bor i JS. Nära till färjan samt transport. Vacker natur för bra uterittsmöjligheter. ;) Har bott där sedan det öppnades. Har bara nu under sommaren flyttat till NHC för att bygga rykte med månskärebyn b.l.a. ^^

Svar: Ja, annars blir det inte att man orkar rida dit för att bygga rykte ;) inte jag iaf
Delfina

Alva Lionrock

Förresten tror jag nog att jag flyttade in i NHC också när jag tänker efter? Precis när det öppnat tror jag att jag flyttade in där nån vecka och gjorde uppdragen. Tror jag... haha

Svar: Du har ju bott lite var stans i Jorvik haha :)
Delfina

Sigrid Winterdotter

Jag bor på Steves gård :D

Svar: Bra val :))
Delfina

Alva Lionrock

Tredje gången jag kommentarer här...
Kul att du svarar på alla kommentarer! 😇

Svar: Jag uppskattar varenda kommentar jag får, så det vill jag självklart visa genom att svara på dem :) Det är så trevligt med kommentarer!
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo