Den mystiske druiden

Som blogginlägets titel lyder, slogs jag just av en galen tanke.
Varnar för att min plötsliga tanke rör de senaste huvuduppdragen, så läs vidare på egen risk.
 
Ewervindfälten
 
Innan området öppnades, sågs Nic Stoneground flyga iväg med luftballong till dalen, med avfärd från Everwindfälten. Är det inte lite underligt om han egentligen heter Evergrey och för första gången dyker upp på Everwindfälten?
Det kan mycket väl vara så att jag överanalyserar detta, men det kan också vara en liten ledtråd till vem Evergrey är, för mycket tyder just nu på att Nic Stoneground är den mystiske druiden vi letar efter.
Inte bara är han utforskare, han har också grävt mycket i de myter som rör ön. Hans namn dök bland annat upp i böcker om Jorviks historia i efterforskningen om Jorviks urträd.
 
Åhh, jag vet knappt vad jag ska tro längre. Det kanske inte alls är Nic Stoneground, kanske är det en helt tredje karaktär som befinner sig på en så löjlig plats som det oframkomliga Asklandet norr i dalen, än så länge kan vi ju bara gissa oss fram.

Rebecca och Daisy

Oj vilken intressant tanke! Det kan ju faktiskt hända att det då är nic stoneground vi letar efter, Dock så vet jag inte om han riktigt uppfyller påståendena "tokig" men man vet ju aldrig!

Svar: Åhh, jag vill så gärna veta vem det kan vara xD Det kanske inte alls är Nic Stoneground, vem vet - kanske befinner sig Evergrey i Asklandet någonstans istället. Det lär vi ju veta nästa gång uppdrag kommer ut iaf.
Delfina

Cecilia Gladefield

Har sett andra som gissar på Nic också ^^ Ska bli spännande att se fortsättningen och upptäcka om det är Nic eller ej. ;)

Svar: Kul att fler gissar på Nic, blir jättespännande att få reda på sanningen tillslut!
Delfina

Sigrid Winterdotter

Han har ett !!PANDORISKT!! kylskåp också!!

Svar: JA, VISST HAR HAN!! Det måste ju vara något med honom :D
Delfina

Wilma Winterworth

Oj har inte tänkt på de förut, men det skulle förklara en hel del om det var han! Och han heter ju STONEground så det kan kan kopplas till EverGREY :D

Svar: Ja, visst låter ändå namnen lite som att de kan vara av samma betydelse? Grå som i sten ju :)
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo