Levlar mina hästar

Star, som ser lite trött ut.
 
Det är grått och tråkigt ute idag, hela eftermiddagen har det regnat. Det är skönt att det alltid är blå himmel på Jorvik, även om det evigt fina vädret kan vara tröttsamt ibland.
Jag har ägnat eftermiddagen åt att levla Star, som är level tio nu. Innan sommarlovet kunde jag stolt säga att jag hade levlat de flesta av mina hästar. Nu står jag här med så många hästar att levla, att jag inte vet var jag ska börja. Med tanke på alla hästar som är olevlade, så är det väl lika bra att jag inte har råd med att köpa någon hannoveranare än på ett tag.
 
Utöver att levla, har jag inte gjort så värst mycket idag. Jag funderar på att börja med en bloggutmaning, för att ha något att blogga om, utöver onsdagsuppdateringar och hur grått vädret är ;) Får se hur det blir med det, egentligen har jag börjat skriva på en bloggutmaning om de första Star Stable-spelen, men det känns inte som att det är rätt tidspunkt för det.

Hoppas ni har en bra dag och att vädret är finare där ni befinner er!

Rebecca och Daisy

Usch vad tråkigt att det också är fult väder där! Här har det också regnat hela dagen så drar in mig i Jorviks magiska värld istället haha!

Svar: Verkar som att det fina sommarvädret tagit slut ;)
Delfina

Viktoria Shadowhunter

Åh härligt med regn. Nog för att fint och klart väder är trevligare, men föredrar ändå regnväder. Men det är bara jag som är konstig.😊

Svar: Inte alls konstigt! Regnväder är mysigt och trevligt, men jag tycker att det har varit ovanligt grått i sommar haha xD
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo