Nu är det dags för äventyr i Pandoria

På väg in i portalen till den Hemliga Stenringen.
 
Vi ska äntligen ut på räddningsuppdrag till Pandoria! Det vill säga, när åskovädret dragit förbi. Det har regnat hela dagen och nyss började det även åska, så jag får vänta på att det värsta är över och det slutar mullra.
 
Vänta er inte att jag omedelbart har någonting att skriva om, jag har en känsla av att dessa huvuduppdrag kommer göra det svårt för mig att få ner mina tankar på papper. Det är oerhört mycket som händer uppdragsmässigt just nu och jag vet inte var jag ska börja ens. Jag känner mig lite uppgiven och ångestfylld redan, även om jag förstås är jättetaggad på att få uppleva själva äventyret.

Rebecca och Daisy

Vi förstår precis hur du känner dig, för vi sitter nog lite i samma sitts för till fället haha! Det hände så mycket igår och vårt huvud är så full av frågor och förvirrning så det kommer nog ta ett bra tag innan man kommer få ner det på papper haha!

Svar: Ja, verkligen! Nu har jag spelat genom det mesta av huvuduppdragen och känner mig alldeles uppgiven för att det är så mycket som har hänt x)
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo