Onsdagens hannoveranare

Som utlovat anlände tre hästar av rasen hannoveranare idag.
 
Jag har varit förväntansfull inför de nya hästarna och är för en gångs skull inte besviken, även om jag trodde att jag skulle bli det. Hannoveranaren har hängt som ett litet orosmoln i bakhuvudet sedan vi fick veta om att de skulle anlända till spelet, men jag är glatt överraskad över hur fina gångarter de har. Hannoveranaren verkar vara en jättehärlig och sportig häst.
 
Den svarta av de nyanlända hannoveranarna.
 
Jag är fullkomligt kär i hannoveranarens snälla och tålmodiga uttryck, starka kropp och snygga linjer. Den svarta av de tre hästarna som anlänt, står högt på min hästönskelista. Kolla in de fyra vita strumporna och den breda bläsen han har i ansiktet! Det ser ut som att någon har pudrat honom lite lätt på mulen, så skärt och urgulligt rosa han är där.
 
Även om jag gick och oroade mig lite för att bli besviken på hannoveranaren, hoppades jag på en mörkbrun eller svart häst. Jag äger inga svarta hästar för tillfället, min frieser är närmare grå-lila än han är svart, så det börjar bli hög tid att jag införskaffar mig en verkligt svart häst.
Nu kan jag knappt vänta på att jag har råd att köpa honom. Jag som tänkt köpa en frisisk sporthäst haha! Nu får visst den frisiska sporthästen flytta ner en plats på önskelistan. Jag är redan stolt ägare till en frieser, som är av samma hästmodell som frisisk sporthäst, så en hannoveranare som ju är unik för sin kroppsmodell, är ett självklart val för stunden.
men får se hur jag känner om tre veckors tid, när jag har råd med att köpa ännu en häst! x)
 
Vad tycker ni om hannoveranaren och är ni sugna på att köpa någon av dem som släpptes idag?

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo