Ridläger med klubben

Star
 
Igår var andra dagen på ett ridläger med klubben, eller som klubben snarare är med på tillsammans med en annan klubb, anordnat av Jorvikstallet. Första dagen av ridlägret var i torsdags, då vi hade ett ridpass i paddocken för att lära känna de hästar vi fått på lägret, och lite trevlig korvgrillning där vi också fick lära känna varandra med presentationer.
Igår red vi ut i skogen Gröndal för att testa på att hoppa lite naturhinder. Jag är alltid livrädd varje gång det är min tur, alldeles kallsvettig om händerna och med dunkande hjärta. Vi är ganska många deltagare och jag såg till att ha så låga stats att jag fick stå bak i ledet, så att jag kunde förbereda mig noga haha.
Jag är alltid nervös inför alla klubbens event, kanske för att jag är ny som medlem och inte har varit med så många gånger än - blir alltid nervös när jag träffar nya människor.
 
Hur som helst så är det lördag idag och ridlägret avslutas på söndag. Jag har tyvärr inte så många bilder från när vi rider ut tillsammans och så, även om jag förstås har några där vi står i en stor grupp och lyssnar på instruktioner... aja, kanske ikväll istället.
 
Ha det så bra!

Rebecca och Daisy

Låter som ett riktigt mysigt^och roligt ridläger du varit med om! ^^

Svar: Åh ja, det har varit jättemysigt att få vara med på hittills <3
Delfina

Sigrid Winterdotter

HAHAH OJ, visste inte att du var med i AK! xD Hahaha, herregud x) Men visst var det kul? :D

Svar: Blev medlem innan sommaren och trivs jättebra i AK haha xD Tror jag såg dig de dagar jag var med på ridlägret faktiskt. Det var verkligen jättekul! :D
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo