Skolstart på måndag

Jag vill förvarna om att jag kommer att vara lite frånvarande från bloggen vissa veckor, för skolan börjar på måndag och då kommer jag plötsligt att bli väldigt upptagen med skolarbeten.
 
För att spara tiden det tar att komma på vad jag vill skriva om på bloggen, så kommer jag anta en bloggutmaning. Det är mest för att få ut intressanta inlägg på ett strukturerat sätt så att det inte blir tomt här på bloggen, och ett bra sätt att lära känna mig också eftersom att bloggutmaningen tar upp många olika teman och ämnen, varav jag väljer ett tema åt gången i den ordning jag känner för.
Det här kommer förmodligen inte göra att fler inlägg dyker upp i veckan, för inläggen kommer inte dyka upp dagligen, men de kommer underlätta för mig när jag får idétorka. Inlägg en gång i veckan är ungefär på den nivån det kommer ligga.
Själva bloggutmaningen är från Jorvikhantverkarens blogg och du hittar den här<<.
 
Full fart framåt!
 
Jag hoppas att ni har haft ett bra sommarlov och att ni ser framåt ett nytt skolår om ni går i skolan. Jag ser själv fram emot att träffa mina vänner och att lära mig nya saker, men för övrigt vore en vecka till med sommarlov skönt.
Ha det bra så hörs vi!

Cecilia Gladefield

Vad kul att du vill ta dig an min bloggutmaning :D
Ska bli roligt att läsa.

Svar: Din bloggutmaning är ju grymt bra! Jag är jättetaggad på att börja med den :)
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo