För att ta oss till Pandoria igen

 Fortfarande sitter jag och skakar på huvudet, för visst var det här äventyret det mest otroliga och spänningsfyllda uppdraget jag någonsin varit med om, men det slutade med att portalnyckeln till Pandoria förstördes och att portalen gick i bitar.
 
Den förstörda portalen
 
Nu letar vi efter en mystisk druid som blivit förvisad från druidordningen... och jag har mina aningar om vem det kan vara. Druiden ska tydligen befinna sig norrut och heter Evergrey, grå som i sten. Jag tror att det är Nic Stoneground vi letar efter, som befinner sig norrut i det mytomspunna Den Gömda Dinosaurens Dal för att utforska dess mysterier.
Det är förstås bara spekulationer, men han känns just som en sån person som skulle kunna bli förvisad från Valedale. Jag har alltid tyckt att det är något underligt med honom, inte bara att han tycks ha på sig vad som ser ut att vara druidkläder.
 
Nic Stoneground
 
Vi fick även tidigt veta att Dinodalen och dess karaktärer skulle komma att ha en viktig roll i kommande huvuduppdrag, och där har inte hänt någonting på flera år - fram tills nu, för portalnyckeln till Pandoria gömde sig ju i dalen, i ett hemligt druidvalv. Fortfarande ruvar Dinodalen på många hemligheter, så fler lär nog ha med huvuduppdragen att göra.
 
Stenhuggaren, Magnus Steiner
 
Vad tyckte ni om uppdragen?

Cecilia Gladefield

Uppdragen var riktigt spännande och välskrivna. Platserna helt makalöst häftiga och vackra. Ser verkligen fram emot fortsättningen. :D
Intressant teori med Nic. Tycker också hans kläder är druidlika samt så har han ett magiskt flygande kylskåp. Skumt xD haha

Svar: Kylskåpet ja xD Det är något av det skummaste x)
Delfina

Rebecca och Daisy

Jätte bra inlägg, du är verkligen jätte duktig på att skriva inlägg och du utför dina åsikter väldigt bra! :D

Vi tycker verkligen detta uppdrag var by far det bäst i SSOs historia!

Svar: Visst var det!! Helt otroligt bra gjorda, jag längtar efter fler uppdrag som de vi fått nu haha
Tack så mycket, förresten <3
Delfina

Lovisa Westforest

Alltså titta bara på hanskläder, det är ju för tusan ödesryttarnas sigill! :O

Svar: Ja, så någonting skumt är det ju med honom iaf!
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo