Vingårdens hinderbana

Barry
 
Jag blev jätteglad över hinderbanan för Öppet Hus på Jorvikstallet förra veckan och hade nästan velat skriva ett blogginlägg om banan för att det är just såna tävlingar som Jorvik saknar.
Familjen Jarlasson på Paddockön erbjuder en bana, i övrigt är ridhuset nästan enda stället att träna banhoppning. Jag tycker att ridhuset och de hinder som står där behöver en uppdatering, för det är verkligen inte fint på bild att rida för nära ridhusväggen i nuläget. Ridhuset är som taget från de tidigaste spelen.
 
Jag är iaf jätteglad över veckans hinderbana och har tagit jättemånga fina bilder från olika vinklar och över olika hinder. Barry gör sig jättebra på bild och det är så mycket trevligare med bilder från en paddock utomhus, än det dåligt upplysta ridhuset.
Nu har vi lite olika hinder också, inte bara rättuppstående i olika höjder. Synd bara att banan byts ut mot något annat nästa vecka, men jag är nyfiken på vad det blir för tävling då och för vilken hästras. Tävlingar varje vecka ger lite nytt till spelet och det behövs mellan onsdagsuppdateringarna.
Så känner iaf jag :)

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo