Överraskades med utsikt

 
Den här vackra synen mötte mig när jag loggade in för att spela tidigare idag!
 Vad jag tyckte om uppdragen

Jag har nu spelat genom huvuduppdragen för denna gång.
Det tog inte så värst lång tid att spela genom dem, och de var inte särkilt krävande att spela, men jag ska inte klaga på att uppdragen inte var särskilt spännande, för att
  • jag ägnade inte särskilt mycket uppmärksamhet åt spelet i första taget :)
  • uppdragen var inte gjorda för att vara lika spännande som de senaste vi fick i samma uppdragskedja
och med det menar jag att uppdragen som släpptes denna vecka fungerar bra för sitt syfte. De städar upp i röran som efterlämnats sedan sist och uppdaterar oss om hur det ligger till med Anne och räddningspatruljen som kommer att sändas till Pandoria för att rädda henne.
 
Att spela genom veckans nysläppta uppdrag kändes lite som att knyta ihop säcken på något sätt. Vi har, utöver att städa upp i lösa trådar efter senaste äventyret. då vi räddade Justin Moorland, fått veta mer om hur det ligger till med Anne och hur vi kommer gå till väga för att rädda henne också.
 
Justin Moorland.
 
Jag undrar förstås hur det kommer gå med Justin. Det verkar inte vara någon tvekan om att han fortfarande mår väldigt dåligt över sina beslut och ångrar tiden som mörkeryttare, men det går tydligen inte att bortse från att han har samarbetat med mörka makter en lång tid nu. När vi sändes för att hämta hem honom, valde han att stanna vid deras sida av egen vilja.
Jag förstod det som att han bortförs för att förhöras om just hur mycket egen vilja han hade under sin tid som mörkerrytare, men hur det går för honom återstår att se.
Jag hoppas förstås att vi får tillbaka honom snart, så att vi kan åka till Pandoria någon gång, men detta uppdraget fungerar bra som utfyllnad inför dagen då vi får göra det, tycker jag!
Hur känner ni inför att åka till Pandoria?Huvuduppdrag denna vecka!

Nya huvuduppdrag släpptes till spelet denna vecka!

Jag, varje gång det vankas nya huvuduppdrag och jag försöker lista ut som kommer hända härnäst.

Nya huvuduppdrag gör mig alltid lika spänd av förväntan, men jag har ännu inte orkat ta mig i kragen för att titta närmare på vad de handlar om. Jag har förstått att de så småningom leder oss till Sydhoven, vilket ska bli spännande. Återkommer förstås när jag spelat genom uppdragens handling och blivit klokare på hur allting hänger ihop. 


Om någon behöver en påminnelse om vad som hände på huvuduppdragsfronten senast, så kan ni ju titta på denna, som höjer spänningsnivån inför nya uppdrag ytterligare ett snäpp! 
Uteritt i westernsadel

Wildheart i en westernsadel.
 
Jag äger en del utrustning för westernridning, men det är väldigt sällan som jag rider western, inte ens på mina mustanghästar. Deras gångarter är annars som gjorda för den typen av ridning, tycker jag.
 
Nu i sommar blir det mer av det, jag spelar gärna det westerninriktade spelet Star Stable: Sommarryttaren när det är sommar. Ofta spelar jag spelen allt eftersom årstiderna byter av varandra, i höst ska jag för första gången spela genom Höstryttaren från början till slut.