Välkommen till min blogg

Hej och välkommen till min blogg som huvudsakligen kommer att handla om allt som är färgglatt och får mig på gott humör!
Du kan kalla mig Fina eller Delfina, även om jag föredrar Fina. I skrivande stund är jag sexton år gammal (och ett halvt! Jag fyllde sexton och ett halvt år igår, om jag inte tänker fel).
Det betyder att jag för tillfället är mycket upptagen med skola, skolarbeten, stora orosmoln och sånt där som jag brukar kalla livet.
Jag har sällan tid att sätta mig ner och låta kreativiteten flöda, men den här bloggen är en början på att lägga skolböckerna lite åt sidan ibland för att det finns faktiskt annat här i världen än A i betyg.
 
Jag intresserar mig för väldigt många olika saker, så att skriva en lista vore nästan som att ta självmord och är dessutom inte så himla intressant för dig eller mig. Det jag väljer att skriva om, ja det intresserar jag mig för.
 
För tillfället spelar jag Star Stable Online, vilket jag har gjort från och till sedan 2013. Det är ett hästspel som bygger på spelen Starshine Legacy, Star Academy och Star Stable varav jag äger alla fyra Star Stable-spel, spel som jag spelade när jag var yngre och fick tillgång till eftersom att jag var medlem i hästbokklubben Pollux. Det var jag förresten i nio år, tills böckerna jag fick i brevlådan bara var nya upplagor av böcker jag fått flera år tidigare av samma klubb. Då bestämde jag mig för att det fick räcka xD
 
Jag tycker som du kanske förstår om att läsa. När jag var yngre var hästböcker det bästa jag visste, men nu läser jag hellre fantasyböcker och de får gärna vara tegelstenar om de är bra och fängslande. Jag läser när jag har tid, som med det mesta annat. Det ska bli skönt att få sommarlov snart så att jag kan ta itu med min växande lista över böcker jag ännu inte läst på grund av skola och andra måsten.
 
Jag hoppas verkligen att du bestämmer dig för att kika in här fler gånger för att läsa om vad jag hittar på i spelet Star Stable Online och annat smått och gott från mitt liv. Det vore uppskattat!
 
Kramar,
Delfina

Cecilia Gladefield

Fin blogg! :D Ser fram emot att följa den.

Svar: Tack och detsamma! <3
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo