Bilder från Den gömda dinosauriens dal

Hej!
Var ute och tog lite bilder på Eldur idag för att jag ville ha lite vintriga bilder till bloggen, men fick så många härliga bilder annat än de som jag kommer använda, så här kommer ett litet bildinlägg med vinterkänsla!
 
Eldur
 
 
Eldur försöker äta upp mitt huvud
 
Högljutt smaskande på fruset gräs
 
 
Full fart på vägen fram
 
Duktiga Eldur över en stock
 
Mer hoppande över stockar

Finaste Eldur
 
Det märks kanske att jag verkligen tycker om kallstenslyktornas blå skär, lyckas alltid få med lyktorna i alla bilder jag tar.
 
Jag läste någonstans att Dinodalen, också känt som Den gömda dinosauriens dal, idag öppnade för tre år sedan, vilket jag självklart också var tvungen att fira genom att ta lite bilder. Själv var jag inte med om områdets öppning, för jag spelade inte just då, men jag kunde inte få nog av att titta på fina bilder och filmer tagna från när andra spelare tog sig in dit.
På något sätt känns det ändå som att jag själv var med om öppnandet, om ni förstår vad jag menar.
 
Ha det bra!


Här var det bilder så det räcker och blir över ;)

Svar: ;D
Delfina

2017-11-19 // 19:42:59

Den där islandshästen är supersöt.
Min heter RainbowDash :) även om jag aldrig har kollat på My little pony haha x)

Svar: Har inte heller sett My little pony, men vet i alla fall vem Rainbowdash är haha. Har också funderat på det som namn till en häst, så du är inte ensam x)
Delfina

2017-11-19 // 19:43:42

Minns när området öppnade, jag hade på nåt sätt hittat in på sso:s sida och såg att de skrev om alla upptateringarna som kom på onsdagarna (det hade jag ingen aning om innan xD) och såg då att Dinodalen nu var öppen. Jag red och letade överallt efter den, men kunde inte hitta dit (tänkte såklart inte att jag hade en karta där det var exakt utmärkt haha...) äntligen hittade jag den iaf i Valedale, och blev superbesviken över att jag inte kunde låsa upp den eftersom jag var typ level 8-9 ;D Haha, en av miljoner knäppa grejer jag gjorde som ny på Jorvik;)

Svar: Vilken besvikelse det måste ha varit (men väldigt underhållande läsning) xD
Delfina

2017-11-21 // 19:23:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback