Bloggångest kanske

Åhhh, jag har verkligen inte tid eller lust att blogga helt plötsligt.
Varje gång nya huvuduppdrag släpps får jag sån ångest över att det nästan är ett måste att blogga om det, oftast ställer det till med inlägg jag redan planerat ska skrivas, med bilder som legat i arkivet i flera veckor. Varje gång vi får nya uppdrag får jag tvunget ångest över tidigare uppdrag som jag också har tankar om, eller som jag gärna hade bloggat om.
Spelet utvecklas. Det som var aktuellt för några år sedan är gammalt och grått idag. Bara en del av resan dit vi är idag. Men jag tycker om att se tillbaka till sånt som varit, och jag har svårt för att handskas med sånt som är nytt, för det är nytt i ett litet tag och sedan börjar alla andra blicka framåt.
 
Jag vet inte riktigt vad jag försöker säga. Kanske är jag lite stressad över det tvång jag känner att blogga om huvuduppdrag. Vi har fått så många uppdrag på senaste tiden och jag hänger inte med. Vill gärna blogga, men i lugn och ro och utan att det ska hänga på vad onsdagsuppdateringarna handlar om.
 
Från en lugn uteritt på Firestar i Dinodalen
 
Jag vet inte vad jag försöker säga. Kände bara att det vore bra att berätta för er hur jag känner, även om jag inte själv förstår vad som gör mig så stressad.
Räkna inte med att jag skriver om något som har med huvuduppdrag att göra under helgen, just nu drunknar jag i inlämningsuppgifter. Skönt att det är höstlov om en vecka, då kanske jag kan spela klart uppdragen och börja fundera på hur mycket jag orkar skriva om dem.
 
Tack och hej!


Vi känner igen oss, och precis som du berättar har även vår blogg lust sänkt en aning. Antar att det en del har och göra med all stress i skolan + detta äkliga mörker som drar sig över norden.

Svar: Där sa du det!
Delfina

2017-10-22 // 18:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback