Jag ska få en ritplatta!

Vet ni, jag ska äntligen få en ritplatta! :D
Höll nästan på att skriva ritpalla och inte ritplatta xD
 
Tänk vad jag har längtat efter det länge, flera år säkert. Jag är jättetaggad på att få sätta igång med lite redigeringar och teckningar och sånt, kan knappt vänta. Leveranstiden ska tydligen vara två till fyra dagar så jag hoppas på att få ritplattan onsdag eller torsdag någon gång.
Aahhh, så taggad!
Kanske kan jag äntligen bli klar med min teckning föreställande häxan Pi och Mrs. Holdsworth, som har fika i Mrs. Holdsworths vackra trädgård. Det vore toppen. Jag lade ner ungefär två timmar av min måndagsmorgon på den (en timme utav den tiden spenderade jag i bussen, och mådde ganska illa efteråt), men tröttnade fort eftersom att appen jag laddade ner var sådär.
 
Mrs. Holdsworth och Pi
 
Mrs. Holdsworth ser ut att vara på mordiskt humör och jag vågar inte säga hur det blir med Pi. Jag har faktiskt inte ens bestämt mig för om hon ska få vara lite grön eller inte, ni vet.
Hur som helst så tänker jag mig att de ibland träffas på söndagar för att dricka te, dela med sig av sina kunskaper om olika örter och trollbrygder och allmänt umgås lite, häxor emellan. Jag funderar på att rita dit en tidning som ska få heta Moderna Häxor också, bara för att jag kan.
 
Har ju också en halvfärdig teckning av en viss pandorisk ekorre som är halvfärdig (inte ens en femtedels färdig, om ens det). Den har ju varit påbörjad-men-inte-mycket-mer-än-så i ett halvår nu.
Hur ska jag få tid med både skolarbeten och att nörda över min nya ritplatta egentligen. Dygnets alla timmar räcker inte för allt jag vill göra utöver skola och att sova xD


Wow har du ritat den helt själv på frihand? Isåfall är du ju jätte duktig! Den set redan jätte bra ut fast den inte är klar C:

Svar: Ja det har jag, och tack så hemskt mycket! :D
Delfina

2017-10-03 // 20:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback