Jag spelar Höstryttaren

Tro det eller ej, men jag har aldrig spelat SS: Höstryttaren från början till slut.
Spelet släpptes när jag var sju år gammal minns jag, men på den tiden var min läskunnighet inte så jättebra.
Jag hade lärt mig läsa när jag spelade Höstryttaren för första gången, men även om jag kunde läsa var det inte alltid jag förstod vad jag skulle göra, och därför gav jag upp spelandet innan jag ens lyckades ta mig utanför Jorvikstallets grindar.
 
Efter det har vi inte lyckats få spelet att starta på någon utav våra datorer, men då jag fick en egen dator för ett år sedan gick det äntligen att installera och börja spela, så det är jag väldigt tacksam för.
 
Sedan jag installerade det för någon månad sedan har jag överraskats av en hel del saker och karaktärer som dyker upp i spelet, så som Firgrovebyn, alla terränghinder och att man kan rida runt och plocka örter och gräs till sin häst. Det kan man inte göra i de senare spelen.
Tack och lov är spelkartan också mindre i senare spel, för jag måste erkänna att det är tröttsamt när karaktärer skickar iväg mig för att hämta hö och det tar en kvart att rida dit.
 
Firgroves grindar
 
 Galopp genom skogen

Rebecca och Daisy

Nu nu när jag tänker på det så tror jag inte heller att jag någonsin spelat hästryttaren till slut. Kom till den sista tävlingen men lyckades aldrig vinna den så gav upp xD

Svar: Du får försöka igen någon gång! Finns inget bättre spel att spela på hösten ju.
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo