Bortglömda hästar

Oskar
 
Oskar köpte jag för jättelänge sedan, ungefär i samma veva som de släpptes till spelet. Jag ångrade typ omedelbart att jag köpte honom och sedan dess har han stått i hagen eller längst in i ett hörn av stallet.
På senare tid har jag börjat fatta tycke för honom dock, så nu jobbar jag stenhårt för att han ska nå högsta level så att jag kan använda honom i tävlingar.
 
Oskar över ett hinder i trädgårdstävlingen
 
Just nu är han på level 10, men det är bra i jämförelse med den där level 6 som han varit länge nu. Jag minns att jag red på honom i en dag, inte mer, innan han blev dömd att stå bortglömd i ett hörn.
 
Har ni också hästar som ni köpt, glömt bort och sedan plötsligt börjat rida igen? Jag har inte så väldigt många hästar i jämförelse med många andra, så Oskar och min jorvikiska ponny som jag köpte i början är de enda hästar som jag typ inte ridit lika ofta som andra hästar.

Alva Lionrock

Ja, mina ponnys har jag liksom köpt bara för att de var billiga och för att jag kände för att hitta på ett nytt hästnamn, okej, de var ju rätt söta också, men jag red liksom runt på de en dag, sen har jag nästan inte suttit på en ponny sen dess;) men nu ska jag börja försöka levla de lite, vi får se hur det går...

Svar: Ja, de var billiga och fanns i jättemånga olika färger, så det blev lätt att man köpte dem då. Dock går det ju så låångsamt när man väl ska iväg för att levla dem! x)
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo