Den hemliga vägen till Epona

Jag var ute och red längs Grådaggskusten idag (eller ikväll snarare, för det var relativt nyss), när jag blev nyfiken på den hemliga stigen som vi letade upp med hjälp av ett magiskt kompass till Epona. Stigen går upp över Grådaggsbergen och leder in i det som en gång var den vackra byn Hillcrest.
 
Jag har inte tänkt på det tidigare när jag ridit förbi vägen dit, men idag märkte jag att det glittrade där.
Alltså, jag har ingen aning om det alltid gjort det, och om vi alltid kunnat återvända till Hillcrest genom den där vägen, men tydligen?! Hoppas verkligen inte att det här inte var meningen, för jag blev förstås jättenyfiken på att rida över Grådaggsbergen igen, så det gjorde jag.
 
 
Borta är den vackra byn som vägen ledde till förut.
 
 
Jag hittade självklart inga spår av Herman, bara G.E.D:s fula byggnader, grävskopor och borrmaskiner.
 
Dimman ligger tjock här på toppen av berget.
 
Jag menar, visst - byn var nog jättemysig på den tiden som den låg fridfullt här, men nu får jag kalla kårar av att rida runt här bland förödelsen. Hoppas verkligen att vi lyckas sätta stopp för G.E.D. någon gång, och att vi får rädda Herman.
Börjar bli ett tag sedan vi sist såg honom.

Lovisa Westforest

Du kan vara lugn, det är meningen att man ska kunna rida där☺️ Tycker det är jättehäftigt att vi kan besöka platser som dessa även efter det att uppdragen är slut!

Svar: Vilken tur xD Konstigt att jag inte märkt det förut, men bra att det går att återvända till gamla platser sådär :))
Delfina

Rebecca och Daisy

Joo du, vägen har nog varit tillgänglig en stund nu, sedan vi spelade uppdraget faktiskt! :D Hoppas verkligen att Herman dyker upp snart, det skulle verkligen vara på tiden att få fortsätta med de uppdraget hehe..

Svar: Alltså, att jag missat det xD Vad klantigt av mig x) Hoppas hoppas!
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo