Ny bloggdesign

Bloggens nya design
 
Jag har inte pillat med detta länge, som ni ser. Bilderna tog jag idag och de är like förhastade, men jag har möjlighet att redigera vidare på dem när som, så det är inte högt på min lista över viktiga saker som ska göras.
Inte just nu, iaf.
 
Kände att det vore kul att uppdatera bloggen till en lite höstigare design nu när det faktiskt är höst. Har gått och längtat så efter att det ska bli höst, enligt mig är det den mysigaste årstiden av dem alla. Ingenting slår mörkret och gnistrande frost till långt in på förmiddagen, löven och de vackert eldiga färgerna. Jag älskar hösten!
 
Självklart vill jag att det ska synas även på bloggen :)
Säg gärna till om ni hittar några konstigheter i designen. Jag är medveten om tre utav fyra bildlänkar till höger inte leder någon vart, men jag ska städa upp i det när jag har tid. Ha kul med att lista ut vilken som faktiskt fungerar. (ändrat): Oj, tänka sig, jag hade tid. Nu slipper ni testa er fram, det är åtgärdat. Nu gäller det bara att få till samma sak under "följ mig" över bloggens header. Jag vill helst inte klanta till något, för jag är verkligen inte bra på att koda bloggdesigner x)

Rebecca och Daisy

Tycker din blogg design blev hur snygg som helst! Borde nog själv också snart byta till något höstigare ^^

Svar: Tack så mycket! :D
Delfina

Viktoria Shadowhunter

Att designa bloggar och leta bland koderna är inte lätt. Har du inte en "test blogg" vid sidan om utöver din ordinarie så föreslår jag dig att skapa en "test blogg" där kan du leka bland koderna hur mycket du vill utan att du sabbar standard bloggen.😊
Och vill du ha hjälp så är det bara att fråga.😊 Hjälper så gärna till.😊

Svar: Tack för tipset! Jag har en testblogg där jag testar mig fram i koderna ibland, men det är väldigt tidskrävande. Tack för erbjudandet också <3 Just nu går det bra, men jag kanske kommer smygande och ber om hjälp någon gång i framtiden haha
Delfina

Trogen följare

Namn:


E-postadress:


URL/Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo