Nystart på bloggen

Hej alla fina!
 
Jag har nu bloggat i ungefär fyra månader och känt efter lite med hur jag vill att min blogg ska vara strukturerad under den här tiden. När jag började blogga om spelet var jag osäker på vad jag ville att min blogg skulle vara. Jag har fått testa mig fram litegrann, skrivit inlägg om lite allt möjligt och ibland om ingenting alls. Min blogg har inte varit så värst läsvärd alla gånger.
Nu har jag känt efter hur mycket tid jag egentligen kan lägga ner på bloggen, och har kommit lite närmare vilka inlägg jag har lust att skriva och vad som intresserar mig.
 
Jag har bestämt mig för att börja om med bloggen och ge mig själv en nystart. Många (de allra flesta) inlägg från bloggens arkiv kommer raderas. Inläggen raderar jag för att de i många tillfällen orsakar ångest och får mig att känna mig otillfreds. Jag är inte särskilt nöjd med vad jag åstadkommit under tiden som jag hittills bloggat, och det skulle kännas bättre i hela själen att radera dem och se framåt istället.
 
Hoppas att förändringen blir märkbart positiv både med tanke på bloggens innehåll och mitt mående.
Den största märkbara förändringen blir att jag kommer sluta utvärdera onsdagsuppdateringarna med mindre jag har något vettigt att säga. 
 
...
 
 
Men nu vet ni hur det ligger till och slipper undra när jag tar bort inlägg från arkivet senare i veckan.
Tack så mycket för att ni läst min något osammanhängande blogg, jag uppskattar det verkligen och hoppas att ni vill fortsätta läsa.
 
Ha det så bra!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback