Om ni vill ha förändring

Om ni är lika trötta på hur Star Stable hanterat klagomål om nya uppdateringar av spelet på senaste tiden, kanske ni är intresserade av att skriva på här.
 
 
 
"Star Stable är otvivelaktigt älskat av många, men det fortsätter vara uppenbart att de vägrar ta deras spelare seriöst. Medan de fortsätter påtvinga förändringar utan att kommunicera med deras spelare, rasar deras trovärdighet.
Förtroendet spelare har för spelutvecklarna sjunker och med väldigt lite ansträngning för att reparera bandet mellan spelare och spelutvecklare, faller klagomål efter klagomål på döva öron.
 
Det är dags att hålla spelutvecklarna bakom Star Stable ansvariga för deras handlingar. Det är dags att de slutar enbart lyssna på sin styrelse och börjar lyssna på sin spelargemenskap, så att spelare känner sig hörda igen. Vi är trötta på att utvecklarna tar till puffar för att förbättra sitt rykte, på förstorade eller falska siffror som används till att lösa problem som spelare inte är tillräckligt kunniga om, på att de gör sig av med all kritik riktat mot spelet för att "främja ett säkert miljö". Det är dags att Star Stable agerar som det stora trippel-A-spel som de sätter sig ut för att vara, och att de faktiskt tar tag i några svåra frågor för en gångs skull.

Skicka någon för att sätta sig ner med frågor ställda av spelarna i ett möte på tu man hand. Låt oss fråga riktiga frågor om spelet och få riktiga svar tillbaka. Erkänn oss, Star Stable.

Om du är intresserad av att vara delaktig i konversationen och att hjälpa till med att förbereda frågor för att skickas till det här mötet, klicka här för att ge ditt bidrag."

Översatt från engelska av mig, lite hastigt och halvbra sådär

Utfyllnadsbild
 
Jag har själv skrivit på och skickat in förslag till vad de kan ta upp, och uppmanar er som känner likadant som jag till att göra detsamma. Förhoppningsvis lyssnar de.
Tack.


Jätte bra inlägg! Precis om du skrev vi också på, och vi håller också på att förbereda ett inlägg gällande detta problem!

2018-03-05 // 10:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback