Pärlan i blått

Här är en somrig blå-vit klädsel med brunt som jag tycker är lyckad. Jag har den till Pärlan här, för den gör sig inte så väl till bruna hästar. För mycket brunt.
 
Pärlan i vitt, mörkblått och brunt 
 
Jag tycker sjukt mycket om det här tränset, "brunt vindträns" och har ägt det i två år utan att ha en sadel som passar till det (det finns en västernsadel som heter "brun vindsadel" eller något åt det hållet, men jag rider inte så mycket västern och ärligt talat så tycker jag inte om sadeln ändå).
 
Häromdagen köpte jag dock den här sadeln på Paddockön som passar någorlunda till tränset om du ser det på avstånd:
 
När jag sätter ihop kläder och utrustning vill jag gärna att ryttarens tröja passar till schabraket och benskydden/lindorna till hästen, men om om jag har en sadelväska ska den vara likadan som sadeln. Jag vill helst att träns, sadel, sadelväska, ridhjälm, ridhandskar och ridstövlar/skor ska passa ihop, om ni förstår vad jag menar - och det är brunt eller svart som gäller ;)


Ett tips på outfit till det blåa schabraket är de mörkblå benlindorna man får i Lifetimeshoppen (mörkblå stilbenlindor tror jag att de heter) och västen man fick genom värdekoden STARSTABLEVEST. Iallafall jag tycker att de passar bra tillsammans💜

Svar: Tack för tipsen, finaste du!
Delfina

2018-06-24 // 12:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback