Rödmålade naglar

Jag lade märke till en sak för ett bra tag sedan: att Syntax har rödmålade naglar.
 
 
Jag skulle vilja också måla mina naglar i rött haha.
 
För ett litet tag sedan gick det att ta av både hjälm och handskar på sin egen spelkaraktär, men den funktionen försvann snabbt igen. Hoppas hoppas att vi kommer kunna ta av handskarna igen, och att det kommer gå att måla naglarna i framtiden! Jag vill minnas att en sådan funktion har nämnts förut, men ingenting har hänt. Förutom den där lilla uppdateringen med avtagbara handskar som försvann igen, förstås.Seg dag

Skoldagen var seg idag, min svensklärare lyckas göra även riktigt intressanta saker dötrista så att man bara vill sluta ögonen och somna.
Tisdag idag, onsdag imorgon. Jag ser som vanligt fram till onsdagsuppdateringen med förväntan, för just nu har jag inget att blogga om, annat än de inlägg som ligger i utkastet för att jag fortfarande inte kunnat ta några bilder (kunnat och kunnat, det handlar väl mer om att orka i de flesta fall).
 
Anledningen till att jag inte orkar göra något vettigt i spelet när jag väl loggar in på kvällarna, är just att det är kväll, och därför också kväll i spelet. Jag tycker inte om ljuset när det blir skymning, det är väldigt rosa och mörkt. Enda stället som det rosa skäret går att undfly är dressyrdelen av ridhuset, har jag märkt. Hästarna i mitt hemstall ser ut att stå utomhus även om det är ljust och lamporna är tända i stallet, och det ger en så tråkig känsla, så jag vill inte ens vara i mitt eget hemstall då.
Undrar verkligen varför SSO-teamet inte gjort något åt det.
 
Hur som helst, tråkigt ljus leder till tråkiga bilder, och därför tar jag sällan bilder när skymningen väl börjat falla.

 
Även om jag tycker att det är en kul grej att tiden rör sig lika fort i spelet som den gör i verkligheten, skulle jag önska en funktion för att välja tidspunkt på dygnet. Då hade jag lätt spelat oftare på kvällar då jag faktiskt har tid.Söt liten ponny

 
Ute och levlar Star idag, för han är ju så söt.Uppdatering på sadelväskan

Ser man på, nu stängs sadelväskan om man inte har något husdjur i den :DDimman på Sydhoven

Dimman som ligger tät runt stenarna och trädet på Sydhovens halvö har ändrats ett antal gånger de senaste månaderna, två eller tre gånger tror jag. Första gången jag märkte en förändring hade dimman blivit ljusare, men det kan ha varit en bugg. Andra gången var dimman helt plötsligt jättemörk och lilaskimrande.
Så tjock och mörk dimma gjorde det svårt att göra tävlingen som går där, så det kanske är en anledning till att dimman ändrats igen.
Ja, för alltså, idag märkte jag att dimman blivit sjukligt grön istället.
 
 
Mycket ljusare, haha. Jag tycker att dimman är lite kuslig, men en förbättring jämfört med innan.
 
Undrar verkligen varför SSO-teamet håller på och ändrar dimman runt platsen. Hoppas att de har något spännande i baktanke och att vi ska fler uppdrag på Sydhoven. Liksom, jag tackar aldrig nej till fler uppdrag.