Tårta till frukost

Ser man på, födelsedagstårta till frukost klockan åtta på morgonen.

SSO fyller år snart!

Onsdag idag och onsdagsuppdateringen var fullspäckad med innehåll!
 
Skriv in värdekoden starstable6 för att få en söt liten ekorre som husdjur, som förutom att vara söt också går att lyfta ner på marken så att den kan springa och skutta fritt. Ekorren följer efter så fort man rör på sig också, vilket jag tycker är jättehäftigt!
Min lilla ekorre döpte jag till Klaus!
 
Såhär ser ekorren ut när den sitter i sadelväskan
 
Här är ekorren då den skuttar glatt efter min häst
 
Något jag skulle vilja kom till spelet är att husdjuren finns i hemstallet någonstans så att jag kan se dem. Jag hade nog uppskattat det mer, för troligen kommer jag inte använda mig av den här nya funktionen särskilt ofta, även om Klaus förstås är väldigt söt när han springer vid min sida.
 
...
 
Förutom ekorrar så händer det ju en massa andra saker runt omkring på Jorvik i samband med att spelet firar sin sjätte födelsedag.
Bra att det pågår i två veckor i år, då kanske jag hinner samla ihop tillräckligt med hästskor innan allting försvinner igen. Jag har inga förhoppningar om att samla ihop tillräckligt med hästskor för att få ihop till födelsedagsutrustningen, men jag kan alltid försöka.
 
Hoppas ni haft en bra onsdag!

Onsdagsmorgon

Hej!
Jag har inga lektioner förrän 12:50 idag, så jag har haft en lugn morgon där jag bland annat tränat lite hästar och tagit fina bilder, som jag förmodligen kommer glömma allt om att redigera när jag kommer hem från skolan idag.
Får nog bestämma en dag då jag rensar min bildmapp på onödiga bilder och se till att spara resten där jag lätt hittar dem när jag behöver dem. Just nu är det jätterörigt och jag har sparat bilder lite varstans.
 
 
Har också passat på att byta frisyr igen, så nu har min spelkaraktär hästsvans. Tyvärr har jag inga bra bilder på just det, för jag loggade ut kort tid därefter, men kan bjuda på den här:
 
Gladare häst får man leta länge efter. Så himla härlig.

Tagga födelsedagsfirande!

Tagga att SSO fyller år snart!
Enligt Jorvikipedia öppnades den första svenska spelservern för allmänheten första gången 2011-09-26, vilket är imorgon. Jag tycker att det verkar oklart när födelsedagsuppdateringen egentligen är, denna vecka eller nästa är frågan.
SSO-teamet skrev för fem timmar sedan att firandet sätter igång nu på onsdag, men att födelsedagen är nästa vecka, det var i alla fall så som jag förstod det.
 
Verkar som att vi har något särskilt att se fram emot; en "gåva". Jag tycker att det ser ut som en ekorre, eller möjligtvis en liten räv, svårt att avgöra. Tänk om det är ett till husdjur, kanske från Firfall så att den skiftar i lite olika färger eller så. Jag skulle tycka att det vore jättehäftigt! De ekorrar vi fick för ett litet tag sedan är ju urgulliga.
 
Startisen

Nystart på bloggen

Hej alla fina!
 
Jag har nu bloggat i ungefär fyra månader och känt efter lite med hur jag vill att min blogg ska vara strukturerad under den här tiden. När jag började blogga om spelet var jag osäker på vad jag ville att min blogg skulle vara. Jag har fått testa mig fram litegrann, skrivit inlägg om lite allt möjligt och ibland om ingenting alls. Min blogg har inte varit så värst läsvärd alla gånger.
Nu har jag känt efter hur mycket tid jag egentligen kan lägga ner på bloggen, och har kommit lite närmare vilka inlägg jag har lust att skriva och vad som intresserar mig.
 
Jag har bestämt mig för att börja om med bloggen och ge mig själv en nystart. Många (de allra flesta) inlägg från bloggens arkiv kommer raderas. Inläggen raderar jag för att de i många tillfällen orsakar ångest och får mig att känna mig otillfreds. Jag är inte särskilt nöjd med vad jag åstadkommit under tiden som jag hittills bloggat, och det skulle kännas bättre i hela själen att radera dem och se framåt istället.
 
Hoppas att förändringen blir märkbart positiv både med tanke på bloggens innehåll och mitt mående.
Den största märkbara förändringen blir att jag kommer sluta utvärdera onsdagsuppdateringarna med mindre jag har något vettigt att säga. 
 
...
 
 
Men nu vet ni hur det ligger till och slipper undra när jag tar bort inlägg från arkivet senare i veckan.
Tack så mycket för att ni läst min något osammanhängande blogg, jag uppskattar det verkligen och hoppas att ni vill fortsätta läsa.
 
Ha det så bra!