Ingen snö i år

Jag såg fram emot att snön skulle komma till Jorvik i år, men det verkar som att det inte blir någon snö inom den närmaste framtiden. Till och med vågar jag mig på att säga att snön kanske inte kommer tillbaka ens nästa år, det är oklart.
Snön behövde en uppdatering, inte bara till utseende och utformning, utan också för att den i flera år gjort att spelupplevelsen för många blivit att det inte gått att spela för att det gått så långsamt och varit krävande.
 
Jag är ledsen över att snön inte kommer till spelet i år, men jag tänker ta några djupa andetag och försöka sätta mig in i hur mycket bättre det här är för andra spelare. Även om jag gått och längtat efter snön och att fira jul så som det sett ut i flera år nu, förstår jag att det ibland behövs förändringar.
 
Besvikelsen i onsdags var stor ska ni veta, men jag tänker inte låta det förstöra min julkänsla.
 
Här är några av de få bilderna jag hittade från förra året när vi fick snö.
 
Eldur, som jag idag är ägare till
 
Storm i galopp över vidsträckta fält
 
Just nu känner jag mig lite nedslagen och besviken, men. Med det nya området på ingång är det förståeligt att låta snön utebli i år, så får vi uppleva det i sin grönska.
 
Ser fram emot att spela lite imorgon och utforska julbyn som vi fått istället för snön. Från de bilder jag fått se än så länge tycker jag att det ser jättemysigt ut!
Ha det bra tills dess!

Kära gamla Fjalar

Hej!
Förlåt för att det inte blev något bloggande i helgen!
Något litet åskmoln drog förbi lördag morgon och sedan dess har nätverket legat nere, så jag hoppas att jag är ursäktad! Det jag inte fått gjort vad gäller spelande har jag tagit igen med att göra lite redigeringar, så nu har jag större tro på att få upp lite intressantare bilder till julkalendern. Jag är hoppfull! Känns bra.
 
Annat tidsfördriv har varit att leta upp lite gamla bilder som jag beskärt och ljusat upp litegrann. När det inte går att ta bilder i spelet får jag ju leta upp gamla!
 
Jag har så ofattbart många bilder från gamla Stormgården och än mer på Fjalar. Det märks verkligen att jag tycker om både platsen och hästen.
 
 
Jag och Fjalar besöker gamla Stormgården
 
Han ser alltid så framåt och snäll ut. Även om han inte rör sig lika fint som andra hästar är det något speciellt med hans sätt. Jag älskar att dra på långa uteritter med honom och njuta av att ta det lugnt.

Lite funderingar

Fjalar under trädkronor i höstskrud
 
Än är det fortfarande november och senhöst, men bara det att jag fyller år om nio dagar säger egentligen tillräckligt, snart börjar alla räkna ner dagarna till jul.
 
Det jag egentligen undrar är om ni skulle vilja att jag körde en julkalender här på bloggen.
Jag planerade att ha en julkalender för någon vecka sedan, men insåg att det skulle bli väldigt mycket jobb.
Om ni däremot skulle tycka att en julkalender vore trevligt är jag villig att rycka upp mig och försöka skapa lite innehåll ändå.
 
Daglig bloggning är ingenting som jag klarat av under hösten som varit, men till och med de dagar som jag har som mest att göra hinner jag logga in och lägga upp en bild, och det blir skillnad när jag får lite motivation att blogga regelbundet. 
Om ni skulle vilja att jag gör ett försök får ni jättegärna skriva det och kommentera vad ni skulle vilja se. Tips på inlägg välkomnas så mycket! Det gäller alltid, det är bara att kommentera vad ni skulle vilja se så lovar jag att fundera på saken!
 
Hoppas ni har en bra fredag!

Nej se, det har snöat

Hej!
Ja, jag vet, det som de allra flesta skriver om just nu är onsdagsuppdateringen och att vi kanske ska få en funktion för att vara "vildhäst", det vill säga kunna rida runt utan ryttare. 
 
Jag är inte så jätteintresserad av en vildhästfunktion, men jag förstår att det är många spelare som velat ha det här länge och jag är glad för dem. Utan tvekan är det bättre än att spelare rotar runt i spelfilerna och raderar filer.
Förhoppningsvis är uppdateringen en vildhästfunktion nu också, för vi kan ju inte veta säkert förrän uppdateringen är klar.
 
 
Hur som helst, det jag egentligen ville skrika ut till hela världen är att det har snöat över natten! Jag tappade nästan allt vad jag hade i händerna när jag tittade ut genom fönstret idag och insåg att det där vita var snö.
 
Det här är mitt ansikte när jag tänker på att gå genom orörd och nyfallen snö:
 
 
Har det snöat något där ni bor?
 
Nu kan jag knappt vänta på att få snö till spelet också, även om jag utan tvekan kommer tröttna på det efter en vecka eller två.

Bloggens utseende ändrat igen

Hej!
Nu är ni nog trötta på att jag skriver meningslösa inlägg om de ändringar jag gör på bloggen.
Jag ville bara säga det att bloggens alla bilder blivit för stora igen och att jag jobbar på att göra något åt det, men att det kan ta sin lilla tid.
Ändrat: Bildernas storlek är nu åtgärdat och det borde se ut som normalt.
 
Hittar ni något annat konstigt får ni jättegärna säga till!