Tjuvkik på Mistfall!

Vi fick äntligen lite fler bilder på det nya området som ska öppna, Mistfall!
Du kan hitta dem här tillsammans med mer nyheter om spelet.
 
Mistfall
 
Med "upplysande" syftade de kanske på blommorna och eldflugorna som börjar lysa på natten. Vad jag kan se finns där inga lampor eller lyktor längs vägen heller.
Ser helt magiskt ut, eller vad tycker ni?
 
Jag tror kanske att uppdateringen är färdig nu också, så ska logga in lite snabbt och kolla in det nya innehållet för denna vecka. Ha det bra tills dess!Något upplysande

Länk till inlägget om dagens uppdatering här.
 
Utöver att onsdagsuppdateringen kan ta tid nämner det något "upplysande"... 
Hmmm, det kan inte vara fyren kanske?
 
Fler nyheter om Mistfall ska tydligen komma under dagen, så jag kommer avlägsna mig från skolarbetet för att skriva om det när vi får veta mer! Håll utkik!
 
Bild för att liva upp inlägget liteHej hejdå

Hej!
Det var länge sedan, känns det som.
 
Äntligen lördag, men tyvärr ingen tid över till något bloggande, ska fortfarande skriva klart labbrapporten och har två prov att plugga till, varav ett är på måndag. Jag har helt enkelt inte tid just nu, och det börjar bli dags att sätta betyg i några av mina kurser.
 
Nu är vi en bit in i november också, så öppnandet av Mistfall börjar närma sig. Första delen ska öppnas någon gång i december. Jag hoppas på att det blir innan snön kommer till spelet, men det skulle i så fall betyda att vi får öppna Mistfall i den tidigare halvan av december.
Min spelkaraktär har redan fått börja klä sig som om det vore jul, så taggad är jag på juluppdrag och julkalendrar och allt som hör julen till. Redan tredje december fyller jag sjutton år! Har lite blandade känslor inför att fylla sjutton faktiskt.
 
 
Nu sopar vi bort halloweenspöken och spindelnät och längtar efter julen istället, tycker jag.
 
Pumpaletande i slottskällaren
 
Mistfall, bild tagen idag
 
Ses nog nästa helg!Låt fyren visa vägen

Fjalar
 
Rätt häftigt att rida på arenan när skymningen faller och det börjar bli natt. Hittade denna bild i en mapp på mitt skrivbord, det var så länge sedan sist jag var ute och red på mina hästar i mörkret. Nu för tiden hinner jag somna innan det blir så här mörkt i spelet.Tillbaka till vardagen

Hörni, inte konstigt att spelets forskare och professorer är så sura och omöjliga att vara i närheten av, jag förstår dem. Att skriva labbrapporter hela dagarna och behöva fundera på vad som gick fel med en laboration som gör att resultatet är mer eller mindre användbart är verkligen. inte. särskilt. kul.
Omåttlig respekt för Prof. Einstein och Prof. Hayden med flera. Jag kan verkligen relatera till dem.
 
Prof. Hayden, Jorviks solstråle
 
Nej, jag tycker egentligen att forskning och laborationer är riktigt kul, men jag föredrar när vi har ett enda stort prov istället.
Med det sagt, gissa vem som skriver labbrapport just nu!?
 
Star
 
Eheheh, snart onsdag antar jag. Något att se fram emot varje vecka behöver jag verkligen.
Ha det så bra tills dess!