Ett erkännande

På senaste tiden, eller snarare det senaste året, har jag känt missnöje kring de val som spelutvecklarna gjort och hur de hanterat nödvändiga förändringar. 
 
Det är inte så mycket mer än en känsla av "det här kunde ni möjligen gjort annorlunda" eller "ni lovade oss att mer skulle göras men sedan dess har en liten förbättring gjorts och nu är ni nöjda, men det är inte jag" och ärligt talat/skrivet, jag är så trött på det vid det här laget. Det gäller många av de uppdateringar som gjorts under året.
När jag jämför spelet från tidigare med hur det blivit under året är det mycket som gått framåt i utvecklingen och mycket som gjorts för att det ska bli möjligt, men... starthästen är inte vad jag hade hoppats på. Spelkaraktären är inte vad jag hade hoppats på.
Senast jag såg någon fråga dem om spelkaraktären var svaret "vi är nöjda såhär". Åt det har jag inte mycket mer att säga annat än "jaha, bra för er. Jag slutar".
 
Jag är hemskt nära att sluta, om inte det redan märks på hur lite intressant innehåll jag skrivit på bloggen den senaste tiden. När skrev jag senast en utvärdering av onsdagsuppdateringen liksom. Anledningen till det är att jag ständigt känner mig besviken över var spelet är påväg.
De svarar inte på meddelanden längre. Det känns som att de inte lyssnar. Tack och adjö, detsamma.
 
En stor anledning till att bloggen är så tråkig som den är i nuläget, är att jag inte har ork att skriva om ett spel vars uppdateringar jag inte längre har något gott att säga om. Jag orkar inte skriva ner mina tankar om och utvärdera uppdateringar längre, jag blir bara ledsen och frustrerad. Varje onsdagsuppdatering tänker jag att de kommer göra någonting åt spelarkaraktären, starthästen, vad som helst - men ingenting görs. De är "nöjda nu".
 
 
 
Jag slutar inte blogga.
Jag väntar bara på att det ska kännas bättre, eller någonting.

Jag är tillbaka

Hej, det var länge sedan!
En vecka är inte särskilt länge, men det känns som evigheter sedan jag ens tänkte på bloggen. Sportlovet har känts minst två gånger så långt som det brukar och samtidigt har jag svårt att förstå hur det redan kan vara torsdag kväll.
Det har varit en vecka med stelfrusna fingrar, snö innanför jackan och mycket skratt och minnesvärda stunder. Första gången jag åkt skidor på riktigt och jag kan nu säkert ta mig ner för till och med de något svårare backarna utan större dödsångest.
 
Jag hoppas att ni haft ett bra sportlov eller får ett bra sportlov om ni inte fått det än.
Själv har jag en vecka med praktik innan skolan börjar med allt vad det innebär, så jag kommer att vara påväg söderut redan på lördag. 
 
Bild med vinterlandskap från tidigare år för att liva upp inlägget lite
 
 
Nu ska jag faktiskt spela lite, tänka sig, och sedan ska jag jämra mig lite över min huvudvärk till alla som orkar lyssna. Ha det bra så länge och tack till alla som besökt bloggen under tiden jag varit borta. Det uppskattas!
 
Här har ni en bild på en tacksam gris också haha

Välkommen våren

Igen har jag ändrat i bloggens kodmallar och det här är resultatet!
Bloggens nya utseende
 
Känns inte som vår än - det ligger ett tio centimeter tjockt snötäcke på marken och granträden är nertyngda av snö utanför mitt fönster, men dagarna har blivit längre och solen gör att jag har tillräckligt med vårkänslor för att det ska ha blivit dags för en uppdatering av bloggen.
 
Ikväll ska jag leta efter borttappade Alla hjärtans dag-brev och mysa runt på mina hästar, men redan på söndag åker jag till fjällen så med mindre jag hinner skriva lite tidsinställda inlägg under lördagen kommer det vara ganska dött här ett litet tag. Jag har bloggutmaningen att börja på om inspirationen sinar.
Ha det fint så länge!

Alla hjärtans dag!!

Min vecka är räddad, vi fick en Alla hjärtans dag-uppdatering idag!
 
Överallt på Jorvik har det pyntats med hjärtan i rosa och rött och vänskapstävlingen är tillbaka! Jag har genomfört tävlingen så många gånger nu att jag säkert skulle kunna rida den i sömnen.
 
Nästan enda tillfället jag har rosa på mig är under Alla hjärtans dag haha
 
Jag kommer blogga om Alla hjärtans dag senare, både om tävlingen och kärleksbreven och allt vad veckans uppdatering fört med sig. Kanske imorgon, eller på fredag. Nästa vecka ska jag och min syster till fjällen för att åka skidor, så jag ser till att blogga mer än vanligt den här veckan istället.

Söt robot

Hur söt var inte den här lilla roboten från förra årets huvuduppdrag!
Dark Core's robotspion
 
En dag ska jag allt spela genom spelets kedja av huvuduppdrag, men tills vidare är bilderna från de två senaste omgångarna med uppdrag allt jag har.