Nytt år och nya tag

Jag ägnade lite tid idag åt att se över bloggen och utvärdera hur det har gått med bloggandet under de månader som jag varit igång, och nog finns det saker som jag är stolt över och nog finns det sådant som kan göras bättre, men så är det alltid. Jag är förvånad att bloggen fortfarande är igång och att jag har haft tid att skriva så mycket som jag faktiskt gjort.
Mina förhoppningar är att det håller i sig, för jag har så mycket jag fortfarande vill skriva om!
 
När vi ändå är igång, har jag listat några av mina nyårslöften för det kommande året nedan, bara för att det trots allt är nyår och att det vid det här laget är tradition att göra nyårslöften som man aldrig någonsin kommer klara av att hålla.
Här är mina nyårslöften:
  • vara med oftare på klubbevent med klubben!
  • jobba på att inte vara så nervös och osäker inför att träffa nya människor eller att umgås med klubbmedlemmar
  • sluta med hästköp som jag sedan ångrar - eller i alla fall försöka sluta. När ett år har gått och jag ser över den här listan igen, vill jag kunna säga att "ja, men jag gjorde ett ärligt försök"
  • bli bättre på att ge konstruktiv kritik. Jag är medveten om att kritiken jag ibland ger sso inte alltid är konstruktiv och jag ångrar mig nästan alltid efteråt
  • sluta jämföra mig med andra och vara nöjd med det jag själv åstadkommit
  • försöka lägga av med att radera blogginlägg mitt i natten när ångesten tar över
Har ni några nyårslöften så får ni jättegärna dela med er av dem!
 
Jag vill tacka er som läst min blogg hittills, och för att ni är så fina och skriver kommentarer ibland. Varje gång jag ser att någon har kommenterat blir min dag lite bättre, och jag är så tacksam över att ni är inne och läser här trots att uppdateringen är som den är.
Jag önskar er ett gott nytt år och hoppas att året som varit är ett ni kan se tillbaka på och minnas med glädje.
 
Gott nytt år allihop!
 
Vi hoppar in i det nya året

Titta på det här!

Titta, så himla vackert!
 
Nu hoppas jag än mer på att vi ska få snö till spelet, hur vackert hade det inte varit med snö i Mistfall?

En vana jag har

Det har regnat och blåst hela dagen idag, och nu på kvällen har det börjat storma upp ordentligt. Lamporna har blinkat till vid flera tillfällen, när vi skulle äta middag blev allting svart i flera minuter, så där satt vi i vintermörkret och såg inte ens varandra.
 
För att nätverket har varit opålitligt nu såhär på kvällen har jag ägnat lite tid åt att spela Star Stable: Vinterryttaren. Jag har för vana att spela Vinterryttaren på vintern, under de här månaderna är det vad som gäller och inget annat spel.
Jag brukar inte hinna slutföra det mer än en gång under varje årstid för att jag alltid har så mycket annat jag ska göra, men nu har jag börjat! Förhoppningsvis hinner jag blogga lite om det också, det finns alltid så mycket att skriva om vad gäller de här gamla spelen.
 
Här är min spelkaraktär, som råkar heta Fina, och den häst hon blivit tillägnad i vanlig ordning. Jag har för mig att den heter Bella på karaktärsbladet.
 
Fina och hästen Bella
 
Hoppning i ett av spelets många ridhus
 
Det är mysigt att det finns så många ridhus i det här spelet, det känns lite varmare än att rida ute i snön även om jag vet att det är skit samma.
 
Vacker solnedgång
 
Ha en trevlig kväll!

Portalen till Skogsgläntan

På väg in i spiralportalen till Skogsgläntan
 
Kände för att dela med mig av en bild!

God jul!

 
Jag och Fjalar önskar er alla en god jul!
Till alla er som inte firar jul önskar vi en trevlig söndag!