Lite om veckans uppdatering

Helt nya uppdrag i veckans uppdatering och lite förändringar på hästfronten!
 
För det första har de gamla hästarna som står i spiltor i Jorviks alla stall försvunnit. Troligen svävar de omkring i det kolsvarta, mörkt ekande tomrummet som finns mellan världar, förvisade på samma sätt som det gamla hemstallet som syns långt där nere ibland. Nu står det nya hästar i stallen istället, med undantag för de hästar som rids på vägarna, de har överlevt uppdateringen idag.
 
För det andra har de nordsvenska brukshästarna spårlöst försvunnit från försäljningsstallen. 
Inga nordsvenskar här
 
De har sagt att de nordsvenska hästarna ska finnas tillgängliga på hästmarknaden nästa vecka, vilket får mig att tro att en ny och uppdaterad nordsvensk brukshäst är att vänta. Nästa vecka har det gått två månader sedan sist en ny hästras anlände till spelet, så det verkar troligt!
 
Vi får se om jag spenderar mina blå mynt på en uppdaterad nordsvensk. Ingen kan någonsin ersätta min kära nordsvensk Fjalar, den saken är säker.
Min finaste älskling, den gamla nordsvensken Fjalar 

Jag längtar  efter nästa veckas uppdatering, gör inte ni det?! Uppdaterad nordsvensk har stått på väldigt många bloggares önskelistor för i år!

Tisdag idag, onsdag imorgon

Jag har praktiskt taget bott i det frusna och övergivna Dinodalen de senaste dagarna, och inte ens med en köldtålig häst. Stackars hästkrake. 
 
Stackars Isse
 
För några dagar sedan var jag angelägen om att det ska bli vår snart, nu traskar jag runt och fryser frivilligt om fötterna i området med evig vinter. Så kan det vara ibland.
 
 
Frågan är vad vi får till onsdagsuppdateringen imorgon! En belöning har ju utlovats om vi spelare tillsammans får ihop till femtusen inlägg med urhäst-relaterat innehåll innan den 31:e janurari, vilket vi klarat med fyra dagar kvar.
Jag hoppas att överraskningen avslöjas imorgon, även om det inte är så troligt. Vi får vänta och se. Det är inte säkert att de hinner bli klara redan tills imorgon, tidsfristen var ju trots allt tills dess. Vad tror ni att morgondagens uppdatering kommer att bjuda på?

Det där inlägget

Hej!
Om ni undrar var inlägget om spelets grafik tog vägen, så är det borttaget.
Inlägget togs bort för att det inte kändes bra efter att jag hade publicerat det. Jag står för mina åsikter/det jag skrev, men jag känner inte att fick ner mina tankar så som jag hade tänkt mig. Det är svårt att skriva om abstrakta ämnen.
 
Inlägget ligger i utkastet tills vidare och där kommer det få ligga i några dagar. Jag har velat skriva om spelets grafik i evigheter, men det verkar som att jag behöver lite mer tid.
 
Ha en trevlig söndagskväll!
 
Finns inget bättre än glass i vinterkylan

Mina hästar: Naranja

 
Namn: Naranja
Namnbetydelse: Namnet är inspirerat av det spanska ordet för apelsin. Hennes namn i spelet var egentligen tänkt att vara Carrotchaser, men det blev Goldchaser för att jag är feg och för att det passar hennes gyllene färg.
 
Kännetecken:
Ras: Welshponny
Färg och tecken: Palominofärgad med fyra helstrumpor och bläs
Lynne: Snäll och lätthanterlig, ibland ett riktigt busfrö
 
Inriktning: Dressyr, Hoppning
Färdigutbildad
 
Information:
Den här ponnyn var så söt att jag föll för henne direkt.
Hon är snäll, lätthanterlig från marken och jättebra med nybörjare eftersom att hon finner sig i det mesta och lydigt står uppbunden i stallgången utan att sparkas eller bitas. Hon lyfter villigt på hovarna när de ska kratsas och älskar att stå och bli ompysslad - vare sig det gäller att fläta hennes man eller att rykta henne. Med sina snälla och kloka blick ser hon inte ut att vilja göra ens en fluga förnär.
Hon kan dock vara lite svårriden eftersom att hon är känslig i munnen och kräver en ryttare som är lätt på handen. Eftersom att hon tycker om när det går fort, kräver hon även en ryttare som inte blir rädd när det går undan. Hon gör för övrigt otroligt bra ifrån sig på tävlingsbanan.

Namnlära: Jorviks fiskare

Det ena leder till det andra, så det är inte så konstigt att jag sitter här och skriver ett till inlägg om Jorviks fiskare. För det här med fiskarnas namn är lite intressant ändå.
 
Mr. K. Trout
Ordförande för Jorviks fiskeklubb är Mr. K. Trout. Det är oklart vad bokstaven K i hans namn står för, men Trout är engelska för "öring".
 
Mr. Cod
Cod betyder "torsk".
 
Mr. T. Cray
Cray betyder "kräfta" och syftar på Mr. T. Crays yrke som krabbfiskare.
 
Mr. Loop
Han är kanske inte en fiskare, men han har en affär där han säljer fiskeutrustning. Jag antar att det är därav efternamnet Loop kommer, vilket betyder "ögla" på engelska.
 
Mr. Andersson
Egentligen skogsvaktare, men var storfiskare en gång i tiden och troligen medlem i Jorviks fiskeklubb. Finns inte så mycket att säga om hans namn.
 

Södra avdelningen
 
Paret Mrs. och Mr. Pike
Mr. Pike är ledare för Jorviks fiskeklubb: Södra avdelningen. Pike betyder "gädda" på engelska.

Mr. Perch
Det är okänt vilken fiskeklubb Mr. Perch tillhör eftersom att vi än så länge inte haft möjlighet att göra några uppdrag med honom, men troligen är han medlem i Södra avdelningen. Hans efternamn betyder "abborre" på engelska.