En vana jag har

Det har regnat och blåst hela dagen idag, och nu på kvällen har det börjat storma upp ordentligt. Lamporna har blinkat till vid flera tillfällen, när vi skulle äta middag blev allting svart i flera minuter, så där satt vi i vintermörkret och såg inte ens varandra.
 
För att nätverket har varit opålitligt nu såhär på kvällen har jag ägnat lite tid åt att spela Star Stable: Vinterryttaren. Jag har för vana att spela Vinterryttaren på vintern, under de här månaderna är det vad som gäller och inget annat spel.
Jag brukar inte hinna slutföra det mer än en gång under varje årstid för att jag alltid har så mycket annat jag ska göra, men nu har jag börjat! Förhoppningsvis hinner jag blogga lite om det också, det finns alltid så mycket att skriva om vad gäller de här gamla spelen.
 
Här är min spelkaraktär, som råkar heta Fina, och den häst hon blivit tillägnad i vanlig ordning. Jag har för mig att den heter Bella på karaktärsbladet.
 
Fina och hästen Bella
 
Hoppning i ett av spelets många ridhus
 
Det är mysigt att det finns så många ridhus i det här spelet, det känns lite varmare än att rida ute i snön även om jag vet att det är skit samma.
 
Vacker solnedgång
 
Ha en trevlig kväll!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback