Onsdagstankar

Förlåt för... vad det här nu är, men jag är tvungen att få skriva av mig. Det här fungerar också som en liten förklaring till varför jag varit så tråkig och inte bloggat om uppdrag på evigheter.
 
Angående nya uppdrag.
Det är i sådana här stunder som jag tänker "Åhh, jag önskar att jag kunde göra alla uppdrag igen" - för kära vänner, jag har inte gjort några uppdrag på ett halvår nu, tro det eller ej, för att börja blogga om uppdragen nu tar emot. Att börja blogga om Finas äventyr nu skulle vara som att öppna tredje boken i en bokserie på sidan etthundrasjuttioåtta med orden "som sagt så vet vi ju att Spejarmäster är jordekorrarnas herre med vilka han spejar på allt som försiggår på Jorvik" men liksom vadå "som sagt" - det har jag aldrig sagt här på bloggen. Från början, tack.
Det går inte för sig, åtminstone är det något i mig som tycker att det inte går för sig - och ni vet nog hur jag är, jag får ångest och över de märkligaste av saker. Jag vet inte hur jag ska förklara det riktigt.
Till exempel hade jag hela förra året svårt för att acceptera att svenska använder sig av bokstaven x i skrift och jag vägrade använda det överhuvudtaget. Hade jag fått bestämma över det svenska språket så hade vi gjort som i norska och danska och bytt ut x mot ks.
 
- och som om jag någonsin skulle ha tid att spela genom uppdragen och blogga om dem.
Saken är bara den, att det finns stunder då jag vill blogga men inte har något att blogga om, och  skulle det vara riktigt behändigt att kunna blogga om lite huvuduppdrag.
 
Gammal bild på Fina och Eldur
 
Tack för att ni finns.


Vad intressant att du inte är svensk, du skriver nämligen utmärkt svenska! Var bor du då om man får fråga? :)

Och det där med att i vissa stunder kunna göra om uppdrag hade verkligen varit toppen! Speciellt då man glömmer delar av berättelsen eller inte har något att blogga om!

Svar: Jag har bott i Sverige i större delen av mitt liv, men jag är egentligen norsk/dansk.Ellerhur! Hade verkligen velat kunna göra om uppdrag!
Delfina

2018-06-06 // 20:15:27

Jag kan känna igen mig i ditt dilemma angående att vilja göra om uppdrag. För inte så länge sedan, när jag skulle ta transporten från mitt hemstall till en annan plats så såg jag att "Spejmästers tillhåll" var ett alternativ. Jag förstod inte vad det var så jag tog transporten dit. Jag har verkligen inget minne av en ekorr-mästare på Jorvik och fick youtubea fram lite ride throughs för att hänga med.

Jag hoppas du återfår blogglusten, för mig sannerligen är du en bra bloggare och skriver intressanta inlägg. Kram!

Svar: Vad skönt att någon relaterar. Tack så mycket för dina snälla ord!
Delfina

2018-06-06 // 20:46:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback